Hvordan vil Tidsmaskinen bruke mine bilder?

Bilder du laster opp til din profil, forblir din eiendom og Tidsmaskinen vil ikke selge disse videre. Bildene vil kun brukes som del av Tidsmaskinen-tjensten.

Bildene kan indirekte bli brukt til reklame for Tidsmaskinen, hvor de kan bli vist som en del av løsningen.

Bilder man deler på Tidsmaskinen har samme eller bedre, beskyttelse som bilder delt på andre platformer, slik som Facebook, Google+, Flickr o.l., som typisk overtar rettigheten til alle bilder som lastes opp.

2 thoughts on “Hvordan vil Tidsmaskinen bruke mine bilder?”

Legg inn en kommentar